Lampi cu leduri pentru iluminat stradal cu alimentare clasica

Iluminat stradal demonstrativ in Sibiu.
Pentru aceasta demonstratie s-a folosit o lampa cu leduri CREE XP-E, de 100 Watt.
In mod cert, dispersia luminii este mult mai buna decat a lampilor de 250 Watt traditionale. Durata de viata a lampii eSHINE 100, la o utilizare medie de 10 ore pe noapte este de 19 ani. Acest fapt, plus consumul mult mai redus de energie, recomanda aceste lampi ca o alternativa viabila pentru iluminatul stradal.
Gama de lampi eSHINE Street, cu alimentare clasica, se preteaza la cele mai diverse proiecte, incepand de la iluminatul perimetral pana la iluminatul stradal pe marile bulevarde din orase, intersectii, autostrazi.
Acestea indeplinesc toate standardele in vigoare in ceea ce priveste iluminatul, pana la standardul EM1 pentru drumuri cu viteza legala de mai mult de 60km/h.
Sunt foarte durabile in timp, nu polueaza, au un consum mic de energie si lumina distribuita perfect pe o arie foarte mare. Gama eSHINE contine lampi de 20 Watt, 40, 60, 80, 100, 120, 140 si 160 Watt, si sunt primele lampi cu leduri recunoscute ca o alternativa viabila de autoritatile din Australia si Statele Unite.